Kérdések válaszok

Szívesen veszem minden Canadian Diamond Traders hozzászólását véleményét, tapasztalatát.
Ha még érdeklődő vagy írd be a kérdésedet , válaszolunk rá.
Ez az üzlet ugyanis mindenki számára egy lehetőség, egy út az anyagi függetlenség eléréséhez, tudom nem könnyű elhinni, hogy könnyű munkával is lehet pénzt keresni, megéri utána nézni ennek a lehetőségnek ugyanis ez valóban egy egyedül álló program, ami kis befektetéssel igen nagy hasznot hozhat.
Fórum szabályok
Ebben a fórumban egy szabály van , aki hozzászól vállalja a saját nevét, tudom, fórumon be lehet írni bármit nick néven itt nem.
Aki ezzel egyet ért szívesen látom, aki nem az ne írjon ide .
Ha új témát szeretnél létrehozni, írd meg nekem és létrehozom, mert sajnos nem tudom megengedni, hogy bárki, hozzon létre új témát, mert mindenféle külföldi reklámokkal bombázzák a fórumot és ezt csak így tudtam kiszűrni.
Megértésed köszönöm.

Kállai Éva

Re: grkasz

HozzászólásSzerző: Kállai Éva Dátum: 2009.07.17. 16:40

Szia grkasz!

Habár a szabályzatban benne van hogy ha valaki ír valamit vállalja a saját nevét, mert különben törlésre kerül .
Ettől függetlenül látom hogy sokan beregisztrálnak nick néven.
Nem hiszem, hogy itt bárki is lehurrogja a kételkedőket, hisz mi is azok voltunk.
Köszönöm hogy a linket bemásoltad bizonyára sokakat elriaszt majd, de véleményem szerint Ö is csak egy véleményt írt le , nyilván többet tud a gyémántokról mint én , de erről az üzletről biztosan nem,és csak feltételezi hogy ……..és ami szintén fontos általánosságban beszél összehasonlítva más eddig működő vagy nem működő üzletekkel.
A CDT nél arról van szó hogy egy nagy múltú cég, akinek ezt a 4 éve működő beléptetős rendszerét a Kanadai állam hagyta jóvá .
Ha valakinek ez nem elég garancia arra hogy kockáztasson 27000 forintot nem kell elkezdenie hisz senki sem kényszeríti rá.
A gyémánt értéke is fontos de ne felejtsük el hogy mennyi volt a befektetésünk, és abból mennyit profitálunk.
Kockázat nélkül nincs üzlet, a puding próbája az evés.
Sziasztok.
Éva
Kállai Éva
Adminisztrátor

Re: Kérdések válaszok

HozzászólásSzerző: mancsken Dátum: 2009.07.17. 16:45

Azt hiszem félreértettél valamit.Nem lehurrogásról van szó,hanem arról,hogy a sponzor fizessen be a sponzoráltnak.Tehát pl. Én fizessek be egy vadidegen embernek,aki regisztrál Nálam,és be akar lépni.Nos??Képzeld el ha Te sponzor lennél,és erre kérne téged egy tök ismeretlen ember,hogy fizess be neki x összeget.Én erre hörögtem.
Az tiszta sor,hogy mindenki szeretné tudni,hogy biztos-e az üzlet.oké.
De ha bemész egy melóhelyre itthon,és dolgozol,ott biztos hogy kapsz fizetést??Nos??
Hogy ez a cég tönkre menjen a Te életedben,nem lessz példa rá,hacsak a nagyon jóó Magyar kekeckedő emberek el nem intézik,hogy a Magyarokat kizárják a programból.Mert aztán mi tudunk kavarni az tuti.
Rosszindulat a köbön.
Köszönöm.
És :roll: félremagyarázás,félreértés,és hadddd ne soroljam.
mancsken

Válasz grkasz-nak

HozzászólásSzerző: Kállai Éva Dátum: 2009.07.18. 00:12

:roll:
Az általad bemásolt fórumon kicsit jobban megvizsgáltam Dr. Takács József :shock: szakértőként írt véleményét, ami igencsak arról tanúskodik, hogy semminek nem nézett utána, ez több dologból is kiderül a szakértői válaszát pontról pontra meg tudom cáfolni hiteles információk alapján.
Feltételezem, hogy csak egy munkatárs honlapját vizsgálta és ez alapján add téves információkat, természetesen, aki utána néz engem fog igazolni, nem kell elhinni azt sem amit én mondok de azt sem amit a DR Úr :shock: állit , megjegyzem róla semmilyen információt nem találtam a neten igy nem tudom hogy ki is Ő valójában persze lehetne még nyomozni de aki akarja tegye meg .
Egy érettségivel és minimális angolnyelvtudással meg tudtam nézni a cég honlapját aki bevizsgálja a Canadian Diamond Traders cég termékeit. amit a szakértő úr nem hiszem hogy megnézett, vagy ha igen nem tud angolul vagy esetleg még a fordítót sem tudja használni.

Ezt nem sértésnek szánom csak tények.Ha egy szakértő válaszol valamire talán elvárható hogy alapos legyen sztem :)

Ezt Ő írta a gemscen cégről””” :arrow: . A mellékelt, viszonylag fiatal laboratórium által kiállított certifikáton viszont fel vannak tüntetve a minőség jellemzői, ami felveti a kérdést :arrow: ””””””

Ez pedig a cég hivatalos honlapján le van írva”” GSL leányvállalata Gem Scan Laboratories, Kanada, a legnagyobb és leginkább gemological laboratórium 20 éve kiérdemelte a hírnevét a pontos, professzionális,stb.......””””http://www.gemscan.com/dallas/index.htm

Kérdezem én, ha 20 év viszonylag fiatal, akkor mi számít idősebbnek vagy tapasztalatnak??????
http://www.gemscan.com/dallas/index.htm ez a gemscan cég hivatalos oldalada .A minimális angolnyelv tudásommal felhívtam a céget és csak annyit kérdeztem hogy valóban Ők vizsgálják be a Canadian Diamond Traders cég termékeit a válsz egyértelmű volt hogy igen , ezt bárki megteheti még a tisztelt szakértő úr is ha már nyilatkozik valamiről .
A fenti oldalnak bemásolom a fordítását hogy mindenkinek érthető legyen , de ha bárki beteszi a fordítóba a lényeget megérti belőle.

GS Laboratories of America, Inc. (GSL) egy független laboratóriumi gemological a gyémánt minősítést, drágaköves ékszerek vizsgálati és tanúsítási szolgáltatásokat.

GSL leányvállalata Gem Scan Laboratories, Kanada, a legnagyobb és leginkább gemological laboratórium 20 éve kiárdemelte a hírnevét a pontos, professzionális, megbízható és pártatlan ékszerek tanúsítási szolgáltatásokat. A GSL, akkor biztos lehet abban a tudatban, hogy az Ön személyes tanúsítás ékszerek is aprólékosan végzi, jól képzett és szakmailag képzett gemologists felhasználásával a legmodernebb technika. Gemologists a mi diplomások a Gemological Institute of America, a leginkább elismert és tiszteletben gemological oktatási intézet a világon.

GSL lefolytatott kiterjedt iparág kutatás biztosítása részletes értékelést ügyfeleink.

A GSL, ékszerek is a digitális fényképezőgép és az Ön egyéni jelentést, amely meghatározza a ékszerek súlya, mérete és elemzése, a minőség, a bizalmasan tárolják az adatbázisban csak a hozzáadott biztonsági szolgáltatást GSL.

A GSL, tudjuk, hogy az ékszerek értéke meghaladja a pénzügyi. Így biztosítják, hogy minden igazolás töltött teljes ellátás, a legnagyobb pontossággal és a biztonsági intézkedéseket. A mi részletes ékszerek és igazolt a kezében, akkor biztos lehet abban az értéket és minőséget ékszerek.

GSL üzleti gyakorlat alapján, hogy a siker ma - és holnap - alapul a felismerés, hogy mi vagyunk a szolgáltató az üzleti igényeket, amelyek a legmagasabb szintű bizalmat, az etikai és feddhetetlenségi

Hát nem tudom nekem ez elég garancia, de mindenki eldöntheti hogy mit hisz el és kinek. :P

meg nincs vége :P
Sziasztok.
Éva
Kállai Éva
Adminisztrátor

folyt

HozzászólásSzerző: Kállai Éva Dátum: 2009.07.18. 02:07

A grksz által bemásolt fóromon a kérdést feltevőnek sincs sok rálátása erre a rendszerre, mert ha lenne , tudná, hogy a Canadian Diamod Traders cégnek semmi köze az MLM hez.
A kérdező által beírt honlap tulajdonosa is igaz ebben az üzletben tevékenykedik, róla meg van a külön személyes véleményem, de az majd egy másik történet lesz.
Egy biztos, hogy a honlapján a web konferencia terem linkje már nem érvényes ugyanis az óta már más teremben tartjuk az infó esteket.
Bemásoltam az egész választ és :idea: ////// választottam el az én véleményemet a szakértő úr válaszairól.
Ha másnak is van ezzel kapcsolatban véleménye megjegyzése kérem írja be.

Tisztelt Szakértő!
MLM rendszerben terjed napjainkban egy CDT gyémánt (Canadian Diamond Traders) cég pénzbegyűjtős rendszere. Ön hallott már erről a cégről, jegyzik őket a szakmában? Mennyire lehet ez átverés? Példának itt egy honlap, de rohamosan terjeszkednek:
http://gyemant.unas.hu/home_start.php?home_id=8966
Előre is köszönöm válaszát.
Szakértőnk válasza:
http://www.v-pearl.hu/forum/gyemant-uzlet.aspx

2009.07.07. 11:22
Tisztelt Érdeklődő!
Levele után megnéztem a weboldalt és a hasonló témájú linkeket a "gyémánt üzletről". Az igen részletes leírásokból egy csomó dolog kiderül, ha végigolvassa az ember. Az ilyen típusú "üzletekre" ugyanis rendszerint az a jellemző, hogy feltűnően alaposan leírják, hogy mit kell tenni és mi fog történni, mert ez később hivatkozási alap lehet a reklamáció kezelésénél. A kuncsaft meg úgyse olvassa végig, mert bőven megelégszik az ígért előnyökkel.
Nos, az "üzlet" úgy kezdődik, hogy regisztrálni kell, amihez hozzátartozik egy gyémánt vásárlási utalvány megvétele 120 dollárért (+10 dollár bankköltség). Az összeget jó messze el kell utalni, ami nem sok esélyt ad a reklamációra. Ezen kívül még két embert is be kell szervezni, mert e nélkül a regisztráció érvénytelen.
1 :idea: ////Nem kell senkinek regisztrálni amíg nem tudja pontosan hogy miről van szó, a vásárlási utalvány 100 dolcsi 20 pedig a webiroda használati díja.
Ami mögött egy nagyon felkészült ügyfélszolgálati csapat áll , minden munkanapon el lehet öket érni délután 3 tól –este 9 ig magyar idő szerint. +14167422280 tel számon .
Három nyelven beszélnek angol ,orosz és francia, elég sürün beszélek velük pont a befizetések miatt,mivel sokan nem úgy töltik ki az utalást ahogy kellene több esetben a Magyar bankok alkalmazottai nem figyelnek oda, pedig ez lenne a dolguk, ezért a céggel egyeztetni kell és igaz hogy messze van Kanada de a aki ismeri hogy kell használni a telefont nem jelent gondot a távolság.///////
A cég tájékoztatója szerint ez nem hálózatépítés, de mindenesetre nagyon úgy néz ki.
2 :idea: ///Attól mert valami úgy néz ki még nem biztos hogy az aminek látszik. ////
És ezután várni kell a ciklus (4-5 hónap) végéig!
3 :idea: ////Ez alatt az idő alatt két ciklust fejez be az első kb 2 hónap a ciklus végén a megkeresett jutalékát visszafekteti, vagyis az 500 dollárt és a 100 dolláros előlegéért kap egy negyed karátos gyémántot aminek 300 dollár az értéke erre a gemscen cég a garancia.
Az elsö ciklus csak azért iktatták be hogy ne keljen élből 500 dollárral indulni hanem 120-al, de lehet 500 al is ezt mindenki eldöntheti.///////
A ciklus lejárta után a befizető jogosult lesz egy certifikáttal igazolt 500 dollár értékűnek mondott gyémántra, amit ezután megkaphat, de a további befektetéséről is dönthet még nagyobb profit elérése érdekében. Így két ciklus (közel egy év) után már 3000 dollár értékűnek mondott gyémántja is lehet, amiből ugyan levonnak 700 dollár adminisztrációs költséget, de még így is elég szépen hangzik.

4 :idea: /////Amit ebben a fenti részben ír nem tudom honnan vette de nagyon el van ferdítve , gondolom a szakértő Úrnak nem volt ideje meghallgatni egy részletes tájékoztatót vagy valaki téves információkat adott neki.
Aki valós infókat szeretne hallani, várom szeretettel minden pénteken a bemutatón
http://gyemantclub.webprosperity.com/me ... 62////////

A weben lévő tájékoztató anyagok elolvasása
5 :idea: ///////Ha csak a kérdező által bemásolt honlap volt a tájékozódás tárgya az kevés ugyanis a cég hivatalos honlapján találja mag a hiteles infókat, az hogy egyes tagok milyen információkat írnak lenne és milyem módszerrel dolgoznak nem a Canadian Diamod Traders cég felelősége, nem véletlen nem engedi a saját logóját használni. A cég nevével már nem egyszer visszaéltek, ezért nem árt tájékozódni kihez csatlakozik valaki, minden honlap mögött egy van egy ember azzal pedig fel lehet venni a kapcsolatot sőt nem árt utána nézni annak is hogy ki is az illatő személy .////////
után először arra gondoltam, csak egészen ártatlan lelkű bakfis lányok gondolják azt, hogy elküldenek valahova 130 dollárt, ami 4-5 hónap után, magától a többszörösére megfial. Mert arról nincs szó, hogy mitől gyarapodik a pénz?
/6 :idea: ////Senki nem mondta hogy nem kell dolgozni,ígaz nem kell beleszakadni a munkába de magától nem fog senkinek az ölébe hullani 500000 ft kp, még akkor sem ha befektet 120 dollárt.///////
Gyaníthatóan a későbbi befizetésekből.
7 :idea: ///////////Egy szakértő ne csak gyanítsa, hanem tudja , ha nem tudja akkor mi alapján gyanítja.///////
De, a cég 2004-es videóján látszik, hogy meglett családapák gyerekeikkel együtt hallgatják az „üzletről” szóló tájékoztatót és egy érdeklődő telefonáló is azt mondta, hogy „a hülyének is megéri”!
Néhány évtizedes tapasztalat alapján mondhatom, hogy az üzlet nem így működik, a gyémánt üzlet meg pláne nem. A gyémántkereskedők egymásban sem nagyon bíznak, nemhogy 4-5 hónapot várjanak "hozomra". Ha tehát valaki be akar szállni a gyémánt bizniszbe, az ne legyen ilyen naív. Ott ugyanis tapasztalni fogja, hogy nem nagyon lehet úgy vásárolni, hogy nem azonnal fizet. A tájékozatlanok meg fizessenek előre, de aztán ne csodálkozzanak! Az ilyen konstrukciót, ahol ennyit kell várni az ígéret teljesítésére, nem üzletnek szokták nevezni.
8 :idea: ////amit a fentiekben leírt semmi köze nincs ahhoz, amit mi csinálunk, de jó marketing szöveg/////
Külön figyelmet érdemel a gyémánt, hiszen egy gyémántkereskedő nevű cégről van szó. Fontos megjegyezni, hogy az ígéretben nincs szó a gyémánt minőségéről, tehát utólag bármilyen színű, tisztaságú gyémántot adhatnak. A mellékelt, viszonylag fiatal laboratórium által kiállított certifikáton viszont fel vannak tüntetve a minőség jellemzői, ami felveti a kérdést: egy állítólag gyémántbányákat tulajdonló cég, miért kezelt színű gyémántokat ad ügyfeleinek? Persze azért, mert az viszonylag olcsó. Az adatok alapján például egy ilyen, több mint 500 dollár értékűnek mondott követ Magyarországon 23-25 000 forintra értékelnénk. A gyémántnál tehát nagyon fontos a minőség és annak megítélése. A gyémánt jelen esetben inkább a tájékozatlanok elkápráztatását, elvakítását szolgálja. Nem véletlenül van kiírva a gyémánttőzsde falára, „a gyémánthoz szakértő kell”.
9 :idea: /// a föntiekre az előző válaszomnál kiderül mennyire tájékozott ezen a területen, főleg a bevizsgáló cégről , A tájékozatlanok tudnak tenni arról hogy ne maradjanak azok ugyanis bőséges hiteles információ áll rendelkezésére bárkinek aki utánanéz elsősorban a Canadian Diamond Traders cégnek.A cég háttere stabil és a Kanadai állam hivatalos engedélyével végzi ezt a kereskedelmi tevékenységet. Ugyanis a Canadian Diamod Traders cégnek a gyémántok értékesítéséből van a bevétele. Számomra nincs jelentősége mi van kiírva a gyémánttőzsde falára mert aki ebben a rendszerben dolgozik nem kell hogy értsen a tőzsdéhez ez ismét egy jó reklám szöveg volt a szakértő Úrtól.
A termék hitelesége szintén bizonyított ////
A történetről egy jóval régebbi jut az eszembe, ahol valaki egy hirdetést adott fel, amiben azt ígérte, „ha küld nekem 10 dollárt, megmondom, hogyan válhat gazdaggá”. Sokan küldték el neki a pénzt és ő mindegyikre egy levéllel válaszolt, amiben egyetlen szó állt: „Igy”.
10 :idea: ///// A történet nagyon tanulságos csak nema Canadian Diamod Traders cégre vonatkozik, akik elkezdik ezt a programot egy dologban biztosak lehetnek , nem kell attól rettegniük hogy mi lesz ha megszűnik a munkahelyük, nem kell aggódniuk miből fizetik ki a bankkölcsönöket . és a nyugdíjukat nem a postás fogja hozni.
Ez csak azon múlik hogy képesek e átlátni a szitán .//////////
Nos, egy nagyon fontos tapasztalattal biztosan gazdagabbak lesznek azok, akik belevágnak, csak ez most 120 dollárba kerül (+ 10 dollár bankköltség).
Üdvözlettel:
Dr. Takács József
Sziasztok.
Éva
Kállai Éva
Adminisztrátor

Még egy kis kiegészítés.

HozzászólásSzerző: Kállai Éva Dátum: 2009.07.18. 03:07

Még egy kis kiegészítés.
http://webshop.v-pearl.hu/gyemantok_kategoria_-.aspx
ezen az oldalon ahol a Dr Takács József szerepel szakértőként , van egy shop is ahol lehet látni gyémántokat is ami szintén brill csiszolású mint a miénk, igaz a mienk színes ezek meg fehérek .
Le van írva az oldalon egyértelműen hogy a gyémánt egy nagyon jó befektetés is szó szerint a következő
ˇ”A gyémánt azonban értékálló befektetés is egyben, amelynek árfolyamát nemzetközi szervezet szabályozza”
http://webshop.v-pearl.hu/Note.aspx?not ... 819c4b2634

A fenti oldalon megtaláltam a Dr Takács József szakértő urat.
Érdemes jól végig nézni az oldalt, az árakat mindenki rájöhet arra, hogy a mi gyémántjaink is érnek annyit, amennyit a tanúsítványban hitelesítenek.
Semmivel sem hitelesebb az a tanúsítvány, amit a fenti honlapon szereplő cég termékeihez adnak, mint a gemscen cég által bevizsgált termékek.
Sőt nekem kicsit zavaros is hogy online adatok alapján közölt állítják ki, de mivel nem érdekel, nem fogok utána menni.
Én kíváncsi vagyok a véleményetekre, mert elég jól körbe jártam azt az oldalt, ha lenne, pénzem mondjuk egy gyémántra csak úgy paszióbol én nem biztos, hogy rendelnék így on-line a szóban forgó oldalról, csak ha személyesen bemennék a boltba.
No de lehet én elfogult vagyok a ezért az én véleményem nem biztos hogy jelent bármit is .
Viszont eszembe jutott az is hogy talán nem lehet, hogy már a konkurenciát látják a Canadian Diamond Traders cégben.
Jó Magyar kereskedői mentalitás hát nem tudom??????,
Egy biztos a Magyar gyémánt kereskedőknek, ékszerészeknek nem kell attól félniük, hogy a Canadian Diamod Traders cég elveszi a vevőket előlük, mert akik ebe a programba csatlakoznak, nem a gyémántért teszik, hanem a pénzkereseti lehetőségért ezért nem kell aggódniuk.
Viszont ha egyre többen leszünk akik egyre sűrűbben kapunk a pénz mellet gyémántot is akkor már talán lesz okuk aggodalomra ,vagy csak a szakértő i úr is kicsit elfogult azzal a céggel szemben amiben érdekelt??????
:?: :D
Sziasztok.
Éva
Kállai Éva
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: ilamama Dátum: 2009.07.18. 16:14

Sziasztok!
Nem bírom ki, hogy szó nélkül hagyjam a "párbeszédet."
Igen van aki hisz, van aki nem hisz.
1992 óta foglalkozom hálózatépítéssel. Elhihetitek, hogy sok féle emberrel találkoztam. Aki nem mer belevágni és az általa ismeretlen dolgot problémának érzi, az sajnos egy helyben topog, de aki belevág , mert kihívásnak érzi és meri saját magát megmérettetni, az sikeres lesz előbb utóbb.
Ilyen információs háttér egyetlen egy üzletben sem volt mögötte. Akinek van már ilyen fajta üzleti tapasztalata, annak már van egy bizonyos érzékenysége arra, hogy mit érdemes csinálni és mit nem.
Én úgy kezdtem el a gyémánt üzletet, hogy a neten keresgéltem, mert hallottam róla egy zűrzavaros történetet. Tisztán akartam látni ezért a saját magam véleménye számít. Én már ismerem, hogy mire vagyok képes, tudom, hogy mit szeretnék, azt is tudom, hogy azonnal nem leszek milliomos. Azt is tudom, hogy minden kockázatos. Legnagyobb kockázat abban van, hogy megszületünk. De erről a szüleink tehetnek. Ha az életem nem sikerül, kérdem én, ŐKET kell ezért nemek okolni?
Minden ember önmagáért felel. Ezért szeretek egyedül dönteni. Meghallgatom az információt és beleképzelem magam az üzletépítés folyamatába, megkeresem a környezetemben a hasonló gondolkodású embereket és belevágunk. Ebbe az üzletbe is igy kerültem bele egyszerre 14-en regisztráltunk és fizettünk. Fantasztikus csapat van már mögöttem. Senki nem a probléműát keresi, hanem a megoldást. Már akinek szüksége van pénzre. 30 000 forintot olyan könnyen el lehet rosszabb helyre is költeni, amiből soha nem lesznek százezrek.
Elnézést , hogy sokat fecsegek, de szerintem nem a részletekben kell elveszni, hanem haladni előre és minden lépcsőfok megtétele után jobban rálátunk arra, hogy hova fogunk jutni.
Mindenkinek kívánom, hogy találja meg először is a lelki békéjét azután pedig meg fogja találni a boldogulását is.

Üdvözöllek benneteket és sok sikert kívánok: Ilamama
ilamama

HozzászólásSzerző: BPiroska Dátum: 2010.04.06. 00:10

Kedves üzlettársam!
Évi,most tőled szeretnék kérdezni.Tavaly december körül léptem be,Köhlerné Huber Anikó ajánlásával.Megismertem Mérő Robit,aki bemutatott egy új befektetési lehetőséget,és úgy döntöttem,azzal szeretnék foglalkozni.Mivel nem került még két új tagom,valószínű,hogy passzív mátrixban vagyok,remélhetem a befizetett 30.000Ft dollárban való visszafizetését?Ki ennek a közösségnek a vezetője?Félév letelte előtt szeretném megkapni,tehát ha nincs még féléve,hogy beléptem,kitől kérjem ezt?Személyesen fizettem Robinak,akiben megbízom,és írtam már neki is erről,de lehet,hogy nem ő intézi ezt a részét.Kérlek segíts nekem.Nem lesz időm ezzel az üzlettel foglalkozni,családi és munkahelyi kötöttségeim vannak,más megoldásokkal is szeretnék próbálkozni.Köszönöm,várom a válaszodat,Piroska
BPiroska

HozzászólásSzerző: prvi Dátum: 2010.07.21. 21:19

Üdv!
Mivel vállalni kell nevet és stb...Nem titok!Forgó Nándornak hívnak szolnokon egyszerre tízen fizettük be a pénzeket egy éve és senki nem kapott egy árva forintot sem!Próbáltuk elérni az üzletkötővel együtt az illetékeseket de eltűnt hirtelen mindenki!Hatalmas átverés az egész!Nehogy tegyetek bele pénzt!MI most gyűjtögetjük össze az átvert embereket és egyszerre több százan fogunk feljelentést tenni médiával egybekötve,hogy ne lehessen több emberből kicsalni a pénzt!Itt a honlap címe.......persze!Angolul!Mikor egy jogi szöveg magyarul se érthető!!!!NEHOGY BELE MENJETEK!!!!ÁTVERÉS!!!!
Kedves staff:
06302038008 a telefonszámom ha bármi hozzáfűzni valójuk lenne,várom szíves hívásukat!És ha már itt tartunk...Jó lenne megtudni az önök címét is!Személyesen szerintem többre jutnánk!Várom hívásukat!
prvi

Előző

Vissza: Canadian Diamond Traders Gyémánt üzlet az interneten